SoHo Smycken - Emma Israelsson Smycken - Halsband & armband

Emma Israelsson

Emma Israelsson är ett relativt nystartat företag på den svenska smyckesmarknaden. Grundaren Emma valde att gå en kurs i silversmide under sin mammaledighet och efter det tog allt fart på riktigt. År 2013 grundades företaget i Stockholm och den första kollektionen PS23 lanserades. Smyckena utmärker sig med sin minimalistiska och självsäkra design. Emma Israelssons smycken är idag mycket populära, har snabbt blivit en favorit hos många och är mycket uppskattade att ge bort som present.

Läs mer

Stort sortiment av Emma Israelsson-smycken

SoHo är återförsäljare av Emma Israelssons smycken. Vackra halsband i både guld och silver, med eller utan skinande stenar och andra detaljer som fångar betraktarens intresse. I sortimentet finns ringar, armband och örhängen som går att bära i alla situationer. Den skandinaviska designen i all sin vassa enkelhet, tillsammans med en stor passion att ständigt tillverka nya favoriter, präglar varje smycke. Smyckena bärs gärna av kvinnor i alla åldrar.

Stort samhällsansvar

Företaget Emma Israelsson Stockholm skapar smycken att älska, samtidigt som de tar ett stort samhällsansvar. Både miljömässiga och humanitära frågor är ständigt i fokus. De väljer dessutom att skänka 10% av sin vinst till olika välgörenhetsändamål. Genom att handla halsband och andra smycken från någon av Emma Israelssons kollektioner gör du skillnad. Hållbarhet är ett ledord, vilket levs upp till genom att bland annat använda återvunna metaller i tillverkningen – bra för både dig och vår planet!

Emma Israelssons duva

En av de klassiska och utmärkande designerna för Emma Israelsson är den enkla men väldigt vackra duvan. Den kommer från en av de första kollektionerna och är än idag en av de mest populära valen bland kunder. SoHo Smycken erbjuder Dove-smycken från Emma Israelsson i form av olika halsband och örhängen.

Produkter

Emma Israelsson

Dew Ring Silver

Från 698 kr

 • Silver
Emma Israelsson

Golden Bronze Letter Coin

Från 248 kr

Emma Israelsson

Golden Dove Necklace

Från 998 kr

 • Brons
Emma Israelsson

Golden Dove Pin Earrings

Från 498 kr

 • Mässing
Emma Israelsson

Link Bracelet Bronze

Från 449 kr

 • Brons
Emma Israelsson

Link Necklace Gold

Från 599 kr

 • Mässing
Emma Israelsson

Link Necklace Silver

Från 599 kr

 • Silver
Emma Israelsson

Love Letter Ring Silver

Från 498 kr

 • Silver
Emma Israelsson

Palm Leaf Necklace Silver

Från 498 kr

 • Silver
Emma Israelsson

Sparkling Globe Pin Earrings Silver

Från 598 kr

 • Silver

  Anmälan nyhetsbrev!  Integritetspolicy


  3