Sandberg Sweden - SoHo Smycken

Sandberg Sweden

Det svenska smyckesvarumärket Sandberg Sweden grundades år 2000 av Staffan Sandberg. Företaget grundades med fokus på att utmana juvelbranschen genom att tänka nytt, skapa smycken som är lekfulla och sticker ut, men också har det lilla extra. Idag säljs smyckena i Sverige, Norge och Japan.

Läs mer

Sandberg-smycken

Alla Sandbergs smycken stämplas med den välkända sköldpaddan. Sköldpaddan är en symbol för ett långt och lyckligt liv, vilket återspeglar de smycken som Sandberg of Sweden skapar. Tillverkningen sker i egen verkstad i Sverige av gedigna och rejäla material som håller högsta kvalitet. Där designas också alla kollektioner. Sandbergs halsband och övriga smycken har en lustfylld design med en lättsam ton. Med ett brett och omfattande sortiment som fungerar smyckena lika bra till vardags som vid finare tillställningar och fest.

Exklusiva och vackra smycken

Vackra smycken inom alla kategorier. I vår webshop och butik i Växjö hittar ni alliansringar, halsband, örhängen, armband och mycket fler smycken från Sandberg Sweden. Här finns något för alla smaker i en design som utmanar det traditionella. Upptäck smycken som kan klä upp alla dina outfits. I sortimentet finns smycken i alla storlekar, stora och små. Ett bra val för dig som enbart vill ha det bästa då det kommer till smycken.

Sandberg ringar

Vissa tillfällen i livet bör firas lite extra. Sandberg smycken har ringar till både förlovning och giftermål. De har en klassisk, men ändå modern design som aldrig kommer att gå ur tiden. Välj ring tillsammans med din kära eller ta möjligheten att överraska kärleken. Smycken från Sandberg håller högsta klass och skapar en god grund för den livslånga kärleken.

Produkter

-50%
Sandberg Sweden

Jarl

Från 6650

  • Guld

    Anmälan nyhetsbrev!    Integritetspolicy


    0