Schalins - SoHo Smycken

Schalins

Schalins är idag Nordens största tillverkare av ringar. År 1944 startades en liten familjebutik som med tiden bara har vuxit. Där tillverkas svenska smycken med fokus på tradition och kvalitet. Den svenska designen passar lika bra till fest som till vardag. Ringarna tillverkas dessutom på beställning från grunden – hantverk när det är som allra bäst.

Läs mer

Schalins of Sweden

Idag finns det många fina material att välja mellan till den perfekta ringen. Vid val av Schalins vigselringar kan du välja mellan flertalet olika metaller: guld i 18K, 14K, 9K, palladium 500 eller silver 935. Till det finns sedan möjlighet att välja med eller utan diamanter. Allt guld bearbetas och smälts i speciella ugnar enligt tradition. För Schalins arbetar skickliga hantverkare med att skapa ringar som håller hela livet ut. Hantverkarna både designar smyckena, skapar juvelfattningen och graverar. På så sätt kan Schalins ringar garantera riktigt bra ringar varje gång.

Utvalda Schalins-återförsäljare

SoHo Smycken är utvald att vara återförsäljare av Schalins. Det innebär att vi kan produkterna och erbjuder personlig service inför ett köp av Schalins ringar. Vi vill att du som kund ska hitta rätt ring att trivas med och använda länge. Schalins parringar gör det möjligt för par att matcha sina ringar för extra gemenskap. Det traditionsenliga möter det moderna, vilket skapar ett smyckessortiment att älska.

Stort miljöansvar

Något som ständigt är i fokus hos Schalins vid tillverkning av ringar är miljön. Genom att sköta hela processen själva och inte använda underleverantörer minskar de miljöpåverkan. På så vid är miljöarbetet ständigt pågående hos Schalins ringar för att minska avtrycken.

Produkter

    Anmälan nyhetsbrev!

    Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var först med att veta om de senaste nyheterna från SoHo Smycken & Klockor

    0