Din guldsmed i Växjö City - SoHo Smycken

Din guldsmed i Växjö City

 


Välkommen till SoHo Smycken, platsen där exklusivt guldsmedsarbete möter unika skatter och varje kund får en individuell och personlig upplevelse.

Reparationer med Kärlek och Skicklighet: Vår Guldsmedsmästare är skicklig på att återställa och vårda dina älskade smycken. Med noggrannhet och professionalitet tar vi hand om reparationer, förnyar ditt smycke och återskapar dess skönhet så att du kan bära det med glädje och stolthet. Reparationstiden är på ca 2 veckor.

Omarbetningar – Från Gammalt till Nytt: Vi utför omarbetningar av dina smycken. Har du ärvt guld som betyder mycket för dig och som du gärna skulle vilja behålla men i ett annat utförande. Vi smälter ditt guld och tillverkar ett nytt smycke utefter dina tankar och funderingar.

Nytillverkningar – En Unik Berättelse: För dig som söker det allra bästa erbjuder vi skräddarsydda nytillverkningar. Tycker du att det är svårt att veta vad du vill ha. Vi har många års erfarenhet av smyckes tillverkning och guidar dig gärna till att hitta just det som passar dig.

På SoHo Smycken strävar vi efter att erbjuda inte bara smycken utan en upplevelse. Utforska våra tjänster och låt vår Guldsmed vägleda dig genom världen av exklusivt hantverk. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss tillsammans skapa smycken som berättar din unika historia.


    Anmälan nyhetsbrev!    Integritetspolicy


    0