Låna hem förlovningsringar - SoHo Smycken

Låna hem ringar!

En förlovningsring är en symbol för livslång kärlek och lycka. Förr var förlovningsringen ett löfte om en framtida vigsel, idag är ringen framförallt ett romantiskt löfte. Med ringarna visar ni världen att ni hör ihop. Vid vigseln kompletteras förlovningsringen ofta med en vigselring.

Kanske har du fått den stora frågan och lyckan är total eller så har ni tillsammans bestämt er för att det är dags att förlova eller gifta er. Nu börjar den roliga delen som innefattar att hitta era drömmars ringar. Vi på SoHo har ett stor utbud av ringar som ni kan låna hem och i lugn och ro prova tillsammans, oavsett om det är lån av förlovning-eller vigselring.

Vi erbjuder ringar från vår exklusiva SoHo Diamonds- kollektion för utlån. I vårt utbud finns solitärringar, alliansringar och släta ringar att välja bland. Vänligen notera att det är ett begränsat sortiment som går att låna. Du hittar alla alternativen under fliken * Vilka ringar vill du låna?

Klicka HÄR för att komma till vår sida med mer info om alla våra modeller.

 

Såhär fungerar det

Fyll i dina uppgifter

Fyll i formuläret här bredvid och välj vilka ringar du vill låna. Du har möjlighet att välja mellan solitärringar, alliansringar eller släta ringar från vårt imponerande utbud av SoHo Diamonds, med möjlighet att låna upp till 5 ringar under en period av 3 dagar.  Våra ringar är attrapper tillverkade i rhodierat silver med Cubic zircon stenar.

Vi kan inte specificera ringstorleken till dig, alla våra släta herringar är i storlek 63 och våra stenringar kommer i varierande storlekar.

Har du önskemål om carat (storlek på sten), kommer vi att göra vårt bästa för att uppfylla dessa önskemål. Fyll då i längs ner i formuläret vilken carat du önskar på de modeller du vill låna.

Valda ringar skickas

Vår ringbox skickas rekommenderat med Postnord och du kan hämta ut den på ditt närmsta postombud. Vi förväntar oss att du hämtar ut paketet så snart du får avisering om dess ankomst. Återlämningen är smidig – använd bara den medföljande returetiketten och klistra på paketet.

Prova ringarna

Ta en fin stund tillsammans och prova ringarna i lugn och ro hemma. Har du några frågor så går det bra att boka en digital visning med oss där vi går igenom de frågor som ni har. Det går även bra att maila eller ringa oss.

info@sohosmycken.se

0470-764488.

Retur av ringar

Vår box returneras med den medskickade retursedeln och lämnas in på ett postnord ombud. Vid inlämning av paketet är det viktigt att spårningsnumret sparas, annars gäller ej försändelseförsäkringen vilket innebär att du blir debiterad för paketets innehåll. 

 

Villkor

Att låna hem ringar från oss är gratis första gången och kostar sedan 300kr för frakt om du vill låna hem flera gånger.

Vi önskar dock en deposition om 2000 kr innan vi skickar ringarna. När ringarna har returnerats till oss så återbetalar vi dig depositionen.

Betalningen kommer ske via faktura som vi mailar till dig.

Ringarna ska hämtas ut inom 2 dagar efter avisering från postnord. Du får prova ringarna hemma i lugn och ro och känna efter hur modellerna känns .

De ska skickas tillbaka inom 3 dagar. Om ringarna inte returneras i tid enligt våra villkor kommer SoHo att fakturera ytterligare kostnad om 2000kr per ring. 

Om du av någon anledning väljer att inte hämta ut ringarna alls inom de 2 dagarna efter att du blivit aviserad så kommer vi begära paketet i retur och debitera 400kr för fraktkostnad och hantering.

 

  Genom att fylla i detta formulär, samtycker du till våra villkor och att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy


   Anmälan nyhetsbrev!   Integritetspolicy


   0