Köpvillkor - SoHo Smycken

Köpvillkor

SoHo Smycken & Klockor AB tillämpar såväl Konsumentköplagen som Distansavtalslagen. SoHo Smycken & Klockor AB ingår endast avtal med myndiga personer (18 år).

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Beställning är bindande från SoHo Smycken & Klockor sida först efter att orderbekräftelse erhållits av kund. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till order@sohosmycken.se. SoHo Smycken & Klockor förbehåller sig rätten att neka kund köp. 

Priser 

Alla priser anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt fel beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Leveransinformation

Varor i lager levereras inom 2-4 arbetsdagar. När det gäller specialbeställningar skiljer det sig åt beroende på märke. Se information vid varje enskild vara. Avvikelser kan förekomma. I sådana fall kontaktar vi kunden. SoHo Smycken & Klockor kan inte hållas ansvarig att leverera slutsåld eller utgången produkt. 

Frakt

Vi skickar med postnord och vi erbjuder fri frakt vid köp över 1000 SEK eller om du väljer att hämta din beställning i vår butik i Växjö.

Vid köp under 1000 SEK tillkommer en fraktkostnad på 49 SEK

Vid köp under 1500kr skickar vi med Varubrev 1:a klass.
Paketet är spårbart delas ut i din postlåda.
Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.

* Till vissa områden tar leveransen 2 dagar.

Vid köp över 1500kr erbjuder vi Rek vilket innebär att paketet är försäkrat och spårbart. Paketet levereras till närmaste ombud och hämtas ut med giltig legitimation.

Ej hämtade paket

För paket som inte löses ut inom 14 dagar, förbehåller sig SoHo Smycken & Klockor rätten att debitera dig för vår fraktavgift, returfrakt samt expeditionsavgift som för närvarande är 200 SEK. Observera att outlösta paket inte gäller som retur.

Kostnadsfri försäkring

SoHo Smycken i samarbete med Solid Försäkring erbjuder en kostnadsfri försäkring på klockor och smycken mellan 900 kr och 50 000kr. Försäkringen gäller för dig som försäkringstagare och ägare av produkten. Försäkringen ersätter skada på grund av funktionsfel på den angivna produkten. Försäkringen ersätter dessutom skador till följd av plötslig och oförutsedd yttre händelse inklusive stöld och förlust.

Försäkringen är kostnadsfri i sex månader och du förbinder dig inte till att fortsätta därefter. I god tid innan försäkringen löper ut skickas ett förlängningserbjudande till dig från Solid Försäkring. Om du väljer att inte förlänga din försäkring upphör den automatiskt efter försäkringstiden. I kassan kan du välja bort försäkringen om du inte önskar den. Om produkten omfattas av försäkring visas ditt försäkringsnummer på kvittot som medföljer. Återfinns inte försäkring i kassan så är produkten inte försäkringsbar. Försäkringen gäller endast privatkunder. Kontakta Solid Försäkring om du har några frågor > 0771-113113 eller kundservice@solidab.se. Klicka på länkarna nedan och läs mer om produktförsäkringen.

Läs fullständiga försäkringsvillkor: https://www.solidab.se/villkor/lankar/SE/Produkt/nyafriasmycken.pdf

Läs kortfattad information om försäkringen i produktfaktabladet: https://www.solidab.se/Files/Produktblad/IPID-smycken-klockor.pdf?TS=637244382155539889


    Anmälan nyhetsbrev!    Integritetspolicy


    0