Om oss - SoHo Smycken

Om oss

SoHo är ett väletablerat familjeföretag lokaliserat på Storgatan 29 i Växjö city sedan 2002.

Vi erbjuder en unik mix genom ett brett urval av högklassiga juveler, smycken och väskor från välkända varumärken och är en av få butiker i Sverige som får sälja Mulberry-väskor online. Sortimentet riktar sig till dig som tänker långsiktigt och uppskattar historien och designen bakom våra produkter. Bland de noga utvalda produkterna finner ni självklart även de senaste trenderna.

Vi har även utvecklat ett eget varumärke – SoHo Diamonds. En kollektion bestående av ringar, halsband, armband och örhängen i hög kvalitet och självklart konfliktfria certifierade naturliga diamanter precis som övrigt sortiment.

Vi erbjuder också traditionella guldsmedsarbeten såsom reparationer och omarbetningar. Vår duktiga guldsmed och juvelfattare har många års erfarenhet.

Vår butik har en lugn miljö där ni ges möjlighet att förkovra er i smyckenas underbara värld. Vi vill att varje besök skall ge en härlig helhetsupplevelse. Inte enbart genom sortimentet, utan även med genomtänkt interiör och rofylld musik. Vi har flera sittgrupper och i vår juvelhörna finns dessutom en mer privat sittdel. Här erbjuder vi bokning av personlig visning med vår kunniga personal som har mångårig erfarenhet. För oss är det viktigt att ni i lugn och ro skall kunna prova ut era drömmars smycken eller gåvor.

Boka en personlig visning.


    Anmälan nyhetsbrev!    Integritetspolicy


    0