Låna en ring att fria med - SoHo Smycken

Låna en ring till ditt magiska frieri!

Att fria till den person du älskar är en av de mest betydelsefulla och minnesvärda stunderna i livet. Det är en handling fylld av kärlek, hopp och förväntan inför framtiden. Att planera och utföra ett frieri är en symbolisk gest som markerar övergången från ett kapitel av din kärlekshistoria till nästa.

Säger ditt hjärta dig att det är dags att ställa den stora frågan?

Är det svårt att veta vad din älskade vill ha och tycker om?

Vi hjälper dig med den perfekta ringen!

Såhär fungerar det

Fyll i formuläret till höger.

När vi har mottagit din förfrågan kommer en faktura på 1500 kr att skickas till dig via ett separat mail. När beloppet är betalt, skickar vi ringen till dig.

Ringen levereras i en vacker ask, speciellt utformad för dig att ställa den stora frågan. Vi skickar rekommenderat med Postnord. Leveranstid 1-2 arbetsdagar.

Vi kan inte specificera ringstorleken, men har du önskemål om storleken på sten, kommer vi göra vårt bästa för att uppfylla detta önskemål.

Våra ringar är attrapper tillverkade i rhodierat silver med cubic zirkon stenar.

Villkor

Att låna en attrappring kostar 1500kr. De pengarna dras av vid en beställning inom 60 dagar. Observera att vid utebliven beställning sker ingen återbetalning.

Lånetiden för en attrappring är en vecka, men vi är flexibla och kan komma överens om längre perioder om så önskas. Vid specifika önskemål, vänligen ange dem i den tomma rutan.

Vi förväntar oss att du hämtar ut ringen från ditt Postnordombud så snart du får avisering om dess ankomst. Återlämningen är smidig – använd bara den medföljande returetiketten och klistra på paketet.

Vid eventuell förlust av ringen, där den inte återlämnas inom den avtalade tiden, tillkommer en ytterligare avgift på 500kr.

Tack för att du väljer oss för ditt speciella tillfälle!

  Genom att fylla i detta formulär, samtycker du till våra villkor och att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy


   Anmälan nyhetsbrev!   Integritetspolicy


   0