SoHo Smycken - O'Dwyer - Ringar, halsband & Örhängen

O'Dwyer

Smycken formgivna till perfektion. Michael O’Dwyer Goldsmiths, guldsmed, älskar ringar och att handbearbeta fram det perfekta smycket. 

Smycken och ringar från Michael O’Dwyer

O’Dwyer är inte bara ett företag. För dem är smyckestillverkning en passion. De älskar att se kunder nöjda och varje gång de ler när de lämnar en återförsäljare som oss på SoHo med ett nytt smycke. Samt varje gång vi på SoHo Smycken ser fram emot när de återvänder. Med detta i åtanke skapar O’Dwyer alla smycken med den högsta nivån av perfektion och omsorg. Deras skräddarsydda, modernt klassiska smycken erbjuder en samling bröllops- och förlovningsringar tillsammans med örhängen och hängsmycken för alla andra tillfällen. Välkommen att utforska dem hos oss på SoHo Smycken.

Läs mer

Smakfulla förlovningsringar och tidlösa accessoarer

Att ha på sig vackra ting ger alltid en extra god känsla hela dagen. Men att bära en ring eller annat smycke från O’Dwyer är en upplevelse i sig. Smyckena karaktäriseras av en infattning med hög precision och rena linjer. Den uppstår genom en mikroskopteknik som Michael O’Dwyer själv lärt sig under sin tid i Belgien. Influenserna av traditionella arbetssätt i kombination med kontemporära stilströmningar skapar varumärkets säregna charm av romans och tidlöshet. Alla ringar och övriga smycken som varsamt smids av O’Dwyers studio är framtagna av proffs i hantverket, alltid med ädelstenar och diamanter som fästs under mikroskop.

Finn ditt O’Dwyer-smycke

SoHo Smycken har verkat i branschen i snart 30 års tid. Vår passion ligger i smycken som kan hålla en livstid och mer därtill. Vill du förkovra dig i ädelstenarnas underbara värld är du varmt välkommen till vår butik i Växjö. Boka in en personlig visning för att få en härlig stund i våra vackra lokaler och välj i lugn och ro ut din favorit från O’Dwyer.

Produkter

    Anmälan nyhetsbrev!

    Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var först med att veta om de senaste nyheterna från SoHo Smycken & Klockor

    0