SoHo Smycken - Strömdahls Juveler - Återförsäljare

Strömdahls Juveler

Året var 1904 när Hugo Strömdahl började tillverka juveler av högsta kvalitet. I en ateljé på Hamngatan i Stockholm tillverkades smycken med stor passion. Under andra världskriget valde Strömdahls son, Hans Strömdahl, att registrera företaget under namnet Strömdahl AB. Verksamheten grundades år 1927 och har sedan dess drivits inom familjen. Idag drivs Strömdahls Juveler i tredje generationen och tillverkar fortfarande lika vackra smycken.

Läs mer

Vackra smycken för alla tillfällen

Det finns alltid en anledning till att ge bort ett vackert smycke. Förlovning, giftermål, födelsedagar eller bara för att unna sig själv något extra fint. Strömdahl örhängen, ringar, halsband och mycket annat. Nedan listar vi lite av de fantastiska produkter som finns i sortimentet.

Strömdahls diamanter

Glittrande diamanter som håller högsta klass. Diamanterna som Strömdahls Juveler använder utgår ifrån det universella systemet Gemological Institute of America (GIA). Det är certifierade diamanter som motsvarar de höga krav som finns för slipning, färg, klarhet och carat. De vackra diamanterna placeras sedan i smycken med stor omsorg.

Återförsäljare av Strömdahls 

SoHo Smycken är stolt återförsäljare av Strömdahls Juveler. Det är ett exklusivt svenskt varumärke som har ett stort utbud av ringar och smycken med ädelstenar. Ett spännande sortiment där det finns något för alla. Stenarna som används i smyckena är framförallt inriktade på diamanter, rubiner, safirer och smaragder.

Vackra örhängen och glimmande halsband

Strömdahls Juveler har vackra örhängen som kan användas för sig eller kombineras med något av de halsband med hängen som vi säljer. Skapa extra glamour i vardagen eller använd till fest. Strömdahls Juveler är alltid ett smakfullt val.

Produkter

    Anmälan nyhetsbrev!

    Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var först med att veta om de senaste nyheterna från SoHo Smycken & Klockor

    0